Om senior herre holdet

Herre holdet er det ældste hold i klubben og startede officielt 2001 i Højboskolens Gymnastiksal (havde tre år inden trænet på Bakkeskolen).

For at træne skal man være fyldt 16. år, men ellers er der ingen krav til fysisk form, erfaring osv. Klubben har det udstyr, der er nædvendigt for at komme i gang, og vi gør vores ypperligste for at nye hurtigt får føling med spillet og synes det er sjovt at spille floorball.

Selve træning starter tirsdag kl. 20:40 og torsdag kl. 20:30, hvor vi deler os op i hold og spiller en gang intens floorball. Der er normalt ingen opvarmning eller instruktion, men nye sættes ind i regler, spillestil og grundlæggende forhold - ellers er det med at komme i gang.

Hørning Floorball Klub har i 2018/2019 et hold i ”3. division” – Øst Kyst Liga 3. Dette er et ekstra tilbud for dem, der har lyst, men det er helt frivilligt om man vil være med. Nogle vil spille mange kampe og udgør "stammen" på holdet, nogle kan overse en eller flere gange, nogle vil måske bare komme og kigge på kampene og nogle bare træne som motionist: Alt er helt OK og uanset om men deltager i kampe eller ej træner alle herrespillere sammen tirsdag og torsdag.

For Øst Kyst Liga 3 herreholdet er kampprogrammet 2018/2019 samt stillingen vist i særskilt vindue, klik HER.

Træningen

Træningstider:

Tirsdag kl.    20:40 -    (Puls Arena) Torsdag kl.   20:30 -    (Puls Arena)

Trænere:

Kordinator torsdagstræning: Henrik Jacobsen

Trænere: Brian Husum, Anders Loven, Jacob ”König”, Henning Sejer Jakobsen samt andre.

(skift mellem trænere)

For deltagere ved Øst Kyst Liga 3 vil der være specielle træninger.