Floorball i Hørning

Hørning Floorball Klub blev etableret i 2001, og har i dag flere hold, alle med det fokus, at floorball er en effektiv, intens og sjov sport for alle uanset køn, alder osv.

Klubben har hvad der kræves af udstyr for at kunne være med som stave, bolde, målmandsudstyr, overtrækstrøjer, bander osv. Du skal blot have træningstøj og almindelige træningssko med.

Vi træner i Hørning Idrætscentert, hvor vi dels træner i hallerne ligesom nogle hold træner i den mindre nedsænkede hal Dybet.

Der er ingen mødepligt, ingen kontrol ved træningen. Nogle kommer meget, andre færre gange alt efter hvad arbejde, familie, dagligdag osv. tillader. Det betyder også, at vi aldrig helt ved hvor mange vi er til træning, og vi skaber hver gang hold efter den givne situation. Det betyder også, at vi fra tid til anden er mange, andre genge færre. Vi mener selv det er en af styrkerne ved Hørning Floorball Klub, at det er muligt at kombinere en travl hverdag med at gå til en holdsport med høj intensitet, hvor man kommer når tid og lyst tillader det.

Hørning Floorball klub er medlem af Floorball Danmark, der blev oprettet i 1989 og har følgende formål:

"At arbejde for, at Floorball i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det og under den form, de måtte ønske det" (DaFUs love, § 4).

Floorball Danmark er medlem af:

Danmarks Idræts-Forbund (siden 1995)

Den Internationale Floorball Federation IFF (siden 1991).


Nyttige links:
Forbundet Floorball Danmark
Nyttigt omkring BLÅ MÆRKER